Genç Girişimciler Başkan Mahmut Badem’i Ziyaret Etti

13 Şub 2018

Ödemiş Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu yöneticileri Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, Genç Girişimciler Kurulu yöneticileri Serdar Genç, Selin Ceylan, Melih Gürdeniz ve Tayfun İzleyen Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Genç Girişimciler Kurulu hakkında bilgiler veren ziyaretçiler, projelerini paylaştı.  Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz, ülkemizin sigortası. Bu tür oluşumlar, ülkemizin gelişimine ve kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Ödemiş Ticaret Odası bünyesinde oluşturulan Genç Girişimciler Kurulu’nun çok iyi bir ekipten oluştuğunu görüyorum. Gençlerimiz arasındaki bu birliktelikten çok güzel projeler ortaya çıkacağına, kentimize ve ülkemize katkı sağlayacağına inanıyorum. Bizler her zaman sizlere destek vermeye devam edeceğiz” dedi.