İstasyon Caddesi’ne Cami Yapılıyor

14 Şub 2018

Ödemiş Belediyesi, İstasyon Caddesinde yapılacak camii için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Mahmut Badem, mimarlar odası yetkilileriyle görüş alış verişinde bulundu.

Ödemiş Belediye meclisinin Şubat oturumunda gündemde yer alan İstasyon Caddesindeki cami yeri ile ilgili madde oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Başkanı Mahmut Badem, İmar ve Şehircilik Müdürü Nermin Pervan, Mimarlar Odası Başkanı Şener Kırsoy ve teknik personelle yapılacak olan camii projesinin taslağını inceledi.  Başkan Mahmut Badem; “Belediye olarak uyguladığımız projelerde ya da çalışmalar da sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine yer veriyoruz. İstasyon Caddesi’nde yapılacak camii için Mimarlar Odası tarafından hazırlanan proje taslağını inceledik. Çalışmalarımız devam edecek. Sivil toplum kuruluşlarının desteğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.