Türkmen Mahallesi’nde Yeni Bir Spor Alanı Oluşturuluyor

20 Şub 2018

Ödemiş Belediyesi Türkmen Mahallesi Perşembe Pazarı Kafeteryası’nın alt katında spor alanı oluşturuyor.  Çocuklar için de özel alanların bulunduğu merkez, yakında hizmete sunulacak.

Ödemiş Belediyesi şehrin birçok yerinde düzenlediği parklara, fitness grupları yer vermeye özen gösteriyor. Bu çalışmalar kapsamında Perşembe Pazarı Kafeteryası alt katında düzenleme yapılarak spor merkezi oluşturuluyor. Belediye Başkanı Mahmut Badem belediye ekipleri ile çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Mahmut Badem; “Vatandaşlarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla şehrimizin birçok yerinde çalışmalar yapıyoruz. Perşembe Pazarı Kafeteryası altındaki boş alanı değerlendirerek, spor merkezine dönüştürüyoruz. Fitness, plates, zumba gibi çeşitli kursların düzenleneceği alanda çocuklar için de özel bir bölüm oluşturulacak. Bayanlar spor yaparken, çocukları görevliler eşliğinde özel alanda vakit geçirecek. Merkeze aynı zamanda kafeterya hizmeti verilecek” dedi.