Vergi Dairesi Çalışanları Belediye Başkanı Mahmut Badem’i Ziyaret Etti

26 Şub 2018

Vergi Haftası nedeniyle Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı ve ekibi Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti.

Verginin toplumunun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası Vergi Haftası olarak kutlanmaktadır. Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı ve ekibi vergi haftası kutlama ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı tarafından Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’e yaka kokartı takılarak, çiçek takdim edildi. Ayrıca Tema Vakfı tarafından Başkan adına  Gaziantep Nurdağı Hatıra Ormanı’nın da dikilen ağacın sertifikasını takdim etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette, verginin önemi hakkında bilgiler paylaşıldı.

Ziyarette dolayı memnuniyetini ifade eden Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “Ödenen vergiler vatandaşlarımıza hizmet olarak dönmektedir. Bu anlamda ilçemiz insanlarının duyarlı olduklarına inanıyorum. Tüm vergi dairesi çalışanlarının haftasını kutluyorum” dedi.