Ödemiş Belediyesi’nde Bir İlk

02 Mar 2018

Ödemiş Belediyesi’nde ilk kez bir meclis üyesi Başkan Yardımcılığına atandı. AK Parti Meclis Üyesi Halil Güler, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından Başkan Yardımcılığına atandı.

Ödemiş Belediyesi’nde AK Parti Meclis Üyesi olarak görev yapan Halil Güler, Belediye Başkanı Mahmut Badem tarafından, belediye başkan yardımcılığına atandı. Başkan Mahmut Badem; “ 2004-2014 yılları arasında iki dönem Kaymakçı Beldesi Belediye Başkanı görevini yapan ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Meclis Üyesi olarak seçilen yol arkadaşımız Halil Güler, bundan böyle  başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Halil Güler, belediye başkan yardımcılığı görevine atanmanın gurur verici olduğunu ifade ederek, bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi. Bu görevlendirme ile Ödemiş Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı sayısı 4’e ulaştı.