Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Belediyeler 2019 Yolunda Toplantısına Katıldı

18 Mar 2018

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından ‘AK Belediyeler 2019 Yolunda’ adıyla bölge toplantısı düzenlendi. Denizli’de gerçekleşen Ege Bölgesi Belediye Başkanları Toplantısı’na; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinden 102 belediye başkanı ile büyükşehir belediye başkan vekilleri, il genel meclisi başkanları ve il yerel yönetimler başkanları katıldı. 2019 yol haritasının görüşüldüğü toplantıda Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, belediye çalışmaları, projeleri ve hedefler konusunda önemli görüşmeler yaptı.