Başkan Mahmut Badem TKB Ayvalık Bölge Toplantısına Katıldı

25 Mar 2018

Tarihi Kentler Birliği Bölge Toplantısı 23-24 Mart tarihleri arasında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde gerçekleşti. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ÇEKÜL Vakfı Başkanı  Prof. Dr. Metin Sözen ile Birgi'deki çalışmaları değerlendirdi.

Ayvalık Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya;  Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Yalçın Kurt, ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, TKB'nin üyesi 120 belediye başkanı ve kurum amirleri katıldı. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, katıldığı toplantıda ÇEKÜL Vakfı Başkanı  Prof. Dr. Metin Sözen ile Birgi'deki çalışmalar hakkında görüşmeler yaptı.