“Dikkat Aile Var” Ödemiş’te Sahnelendi

27 Mar 2018

Ödemiş Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında “Dikkat Aile Var” oyununu sahneledi. Oyun, izleyicileri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Haluk Işık'ın yazdığı ve Metin Karaman’ın yönettiği "Dikkat Aile Var" adlı tiyatro oyunu, Ödemiş Belediyesi Kültür Merkezinde  sahnelendi. Gündüz öğrencilere, akşam ise yetişkinlere yönelik olmak üzere iki seans halinde sahnelenen oyuna tiyatro severler ilgi gösterdi. Ömür Akkan, Mulis Asan, Ceren Bayır, Selin Kök Tener, Sezen Ülgen ve Hakan Fidan’ın rol aldığı  oyunda ailenin ve aile bütünlüğünün önemi vurgulandı.  Oyun sonunda geçtiğimiz hafta yaşamını yitiren Ercümen Balakoğlu için hazırlanan slayt gösterici oyuncuları ve izleyicileri duygulandırdı.