Başkan Mahmut Badem, Türkiye Şampiyonunu Konuk Etti

08 May 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu Ödemiş Hamamköy Ortaokulu öğrencilerinden Sema Yörük ve öğretmenlerini konuk etti.

Özel Sporcular Masa Tenisi Türkiye Şampiyonu olan Ödemiş Hamamköy Ortaokulu öğrencilerinden Sema Yörük, Ödemiş Hamamköy Ortaokul Müdürü Tahir Tokalı, Beden Eğitimi Öğretmeni Alpay Kıcıroğlu ile birlikte Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Mutluluğunu başkanla paylaşan öğrenci Sema Yörük, desteklerinden dolayı Ödemiş Belediyesi’ne teşekkür etti. Başkan Mahmut Badem; “Sporun çeşitli branşlarında gençlerimizin elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Hamamköy Ortaokulu öğrencilerinden Sema Yörük’ün Türkiye’deki başarısı bizlere büyük bir gurur yaşattı. Sema’nın bu başarısının arkadaşlarına örnek olacaktır. Türkiye şampiyonu kızımızı ve öğretmenlerini kutluyorum. Disiplinli çalışmalarını sürdürdükçe daha pek çok başarılara imza atacaktır” dedi.