Ovakent 7. Bahar Şenliği Yapıldı

13 May 2018

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla Ovakent Muhtarlığı tarafından organize edilen Bahar Şenliği coşkulu bir şekilde yapıldı.

Ovakent Mahallesi Zeytinlik mevkiinde bu yıl 7.’si düzenlenen Bahar Şenliği, 13 Mayıs Pazar günü yapıldı. Etkinliğe; Belediye Başkan vekili İsmail Dadal, meclis üyeleri Hasan Gürgen, Selahattin Kundak, Erdal Başer, siyasi partilerin temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Mahalle Muhtarı  Hüseyin Buldan, yöreye ait geleneğin sürdürülmesi amacıyla her yıl düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler vererek, katkı sağlayanlara teşekkür etti. Katılımcılara yöresel tatlar olan keşkek ve dibile tatlısı dağıtıldı. Öğrencilerin halkoyunları gösterisi  ve müzik eşliğinde katılımcılar bir taraftan piknik yaparak, eğlenceli bir hafta sonu geçirdi.