Ödemişliler “Eyvah Nadir” Oyununa Yoğun İlgi Gösterdi

09 May 2018

Ödemiş Belediyesi tarafından organize edilen Ankara Devlet Tiyatrosu’nun “Eyvah Nadir” isimli oyununa Ödemişliler yoğun ilgi gösterdi. Oyun bu akşam saat 21:00’de (10 Mayıs Perşembe) tekrar sahnelenecek.

Ödemiş Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Eyvah Nadir” adlı oyuna öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Kültür Merkezi’nde sahnelen oyuna Belediye Başkan Yardımcıları Sibel Özbudak ve Selahattin Kundak, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.  Ahmet Metin Önel’in yazdığı, Ali Meriç’in yönetmenliğini yaptığı oyun tek perde olarak sahnelendi.  Tiyatro sanatçısı Koray Karaca, modern meddahlık havasında geçen oyunda Nadir karakterinin trajikomik serüvenini farklı karakterler üzerinden çeşitli kılıklara girerek canlandırdı. Oyun 10 Mayıs Perşembe günü saat 21:00’de son kez ücretsiz olarak sahnelenecek.