Başkan Mahmut Badem, Muhtarlarla İftar Açtı

19 May 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ramazanın ilk günlerinde muhtarlarla iftar yemeğinde biraraya geldi.

Ödemiş Belediyesi Nikah- Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Ali Delibalta ve yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri, muhtarlar ve eşleri katıldı.  İftar öncesi Büyük Camii İmamı Mehmet Ali Çetin tarafından Kuran Tilaveti ve dua yapıldı. Belediye Başkanı A.Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Rahmet, mağfiret, bağışlanma ayı olan ramazanın tüm islam alemine hayırlı olmasını dilerim. Bu mübarek ayda Kudüs ve Gazze’de katledilen Müslüman kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerim. Ülkemizin için canını vermiş ve vermeye devam eden ülke evlatlarımız için şehitlerimizi de bir kez daha rahmetle anıyoruz. Fırsat bulduğumuz her an, 99 mahallemiz yanında olmaya çalışıyoruz. Bundan sonrada çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz” dedi.

Başkan A.Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem iftar sonrası muhtarlar ve eşleriyle tek tek sohbet etti.