Ödemiş Belediyesi Pide - Ekmek Fırınlarında Denetimleri Arttırdı

21 May 2018

Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla pide ve ekmek üretimi yapan fırınlarda denetimlerini arttırdı.

Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde; hijyen koşulları, ruhsat, vergi levhası, çalışanların temizliği, gramaj, kılık kıyafet temizliği konusunda kontroller yapılıyor. Vatandaşların sağlıklı, hijyenik bir ortamda alıveriş yapmaları amacıyla yapılan denetimlerde, esnafa tespit edilen eksikliklerin giderilmesi konusunda uyarılarda bulunuluyor. Yapılan uyarılara rağmen yasa ve yönetmelik hükümlerine aykırı olarak faaliyet göstererek eksik gramajlı pide ve ekmek satışı yapan ve gerekli hijyen koşullarını taşımayan işyerlerine gerekli idari yaptırımlar uygulanıyor.