Ödemiş Belediyesi’nden Gaziler ve Şehit Yakınlarına İftar Yemeği

23 May 2018

Ödemiş Belediyesi tarafından şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarına iftar yemeği verildi. Yemeğe yaklaşık 600 kişi katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da şehit yakınları ile gaziler ve aileleriyle iftar yemeğinde biraraya geldi. Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, protokol üyeleri, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, huzurevi sakinleri, şehit yakınları, Ödemiş Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve aileleri katıldı. İftar sonrası Ödemiş Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu teşekkür konuşması yaptı. Daha sonra Belediye Başkanı Mahmut Badem ve  ilçe kaymakamı Celil Ateşoğlu katılımcıların Ramazanını kutlayarak, konuşma yaptı.