Ödemiş Belediyesi Sağlık Taraması Bu Hafta İlçenin Kuzey Bölgesinde Yapıldı

23 May 2018

Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nce merkeze uzak mahallelerde sağlık taramaları devam ederken, Kaymakçı Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi bir vatandaşa tekerlekli sandalye verildi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık İşleri ekipleri bu hafta Horzum, Çamyayla, Derebebekler, Dereuzunyer ve Başova yaylasında sağlık taraması gerçekleştirdi. 5 kişilik sağlık personeliyle mahalle sakinlerinin tansiyon, şeker ve nabız ölçümünü gerçekleştiren ekipler gün boyunca kahvehane ya da evlerde vatandaşlarla görüşüyor. Muhtarlık aracılığıyla yapılan sağlık taramalarında evde yatalak durumda olan vatandaşların da kontrolleri düzenli bir şekilde yapılıyor.

Evde Sağlık İşleri ekipleri Kaymakçı Mahallesi’nde ikamet eden ihtiyaç sahibi olan  Dursun Tekelli’ye tekerlekli  sandalye hediye etti. Uzun zamandır yatakta yaşamını sürdüren Dursun Tekelli, tekerlekli sandalye için Ödemiş Belediyesi’nde ve yetkililere çok teşekkür etti.