Ödemiş Belediyesi Hamamköy’de 1500 kişilik iftar Sofrası Hazırladı

24 May 2018

Ödemiş Belediyesi ilçe merkezindeki 7 iftar çadırı dışında merkeze uzak mahallelerde de iftar sofraları kuruyor. Hamaköy’de 1500 kişilik iftar sofrası kuruldu.

Ödemiş Belediyesi, Aydın il sınırında bulunan Hamamköy’de kurduğu iftar sofrasında 1500 kişiyi bir araya getirdi. Okul bahçesinde kurulan iftar sofrasına İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar ve mendegümeliler katıldı. İftar öncesi belediye tarafından düzenlenen Ramazan Eğlencesi çocuklar kadar, büyükler tarafından da ilgiyle izlendi. Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, iftara katılan vatandaşlarla tek tek görüşerek, sohbet etti. Hamamköy Muhtarı Mehmet Gelen; “4 yıldır Hamamköy’de düzenlenen iftar sofrasıyla mendegümelileri bir araya getiren Belediye Başkanımız Mahmut Badem’e çok teşekkür ederiz” dedi.