Ödemiş Belediyesi’nden Çalışanlara İftar

30 May 2018

Ödemiş Belediyesi tarafından personele düzenlenen iftar yemeğinin ikincisi gerçekleştirdi. Memur, sözleşmeli personel, kadrolu işçi, İşkur kapsamında çalışanlar ve aileleri iftarda biraraya geldi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri ile belediyede memur, sözleşmeli personel, kadrolu işçi, İşkur kapsamında çalışanlar ve aileleri Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen iftara katıldı. Başkan Mahmut Badem; “Her yıl Ramazan ayında düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarımızda sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Birlik, beraberlik ve hoşgörünün en yoğun yaşandığı mübarek ayının hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Ödemiş’e hep birlikte hizmet ediyoruz.  Birlikte olduğumuz sürece hizmetin en iyisini vermeye devam edeceğiz. ” dedi.