Muhtarlar İmar Barışı Konusunda Bilgilendirildi

11 Haz 2018

Ödemiş Belediyesi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliği ile İmar Barışı konusunda muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yetkili kişi arife gününe kadar belediye hizmet binasında talepler konusunda bilgilendirme yapacak.

3194 sayılı İmar Kanunu’na ilave edilen geçici maddenin Bakanlar Kurulu’ndan geçmesiyle gündeme gelen imar barışı konusunda Ödemiş Belediyesi tarafından muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.Toplantıda; Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Şube Müdürü Dr.Yunus Emre Dincaslan, Şube Müdürü Bayram Şakar ve Şehir Plancısı Mehmet Cengiz Aksu  tarafından İmar Barışı konusunda genel bilgiler verildi. Muhtarlardan gelen talepler konusunda bilgi vermek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde görevli Şehir Plancısı Mehmet Cengiz Aksu arife gününe kadar belediye hizmet binası giriş katında ilgililere bilgiler verecek.