İstanbul Ağaç A.Ş.’den Ödemiş Süs Bitkileri Üreticilerine Destek

19 Haz 2018

İstanbul Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Faruk Kacır ve ekibi, süs bitkileri sektöründe önemli bir yere sahip Ödemiş’teki çalışmaları yerinde görmek ve saha taraması yapmak üzere kente geldi. Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ile birlikte sektör temsilcilerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Başkanı Muammer Ardıcak ve sektör üreticilerin yer aldığı toplantı Ödemiş Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Fidancılığın ve süs bitkilerinin günümüzde geldiği noktayı biliyoruz. Sektör üreticilerinden aldığımız bilgilere göre çalı üretiminin plansız yapılmasından dolayı fazla çalı bitkileri bulunuyor. Çözüm üretmek amacıyla Başbakanımız ve Ankara’da siyasilerle konuyu görüştük. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç A.Ş. her zaman olduğu gibi bugünde bize destek vermek üzere burada. Genel Müdürümüz Faruk Kacır ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

İstanbul Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Faruk Kacır; “Yıllardır İzmir ve Ödemiş üreticisiyle çalışmalarımız artarak devam ediyor. Yerli ve milli üretimi her zaman destekliyor, kaliteli üretim yapmaya gayret gösteriyoruz. Ödemiş üreticimizin çalışmaları yerinde incelemek ve saha çalışması yapmak üzere buradayız. Çalışmalarımızın sektöre ve ekonomiye katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

İstanbul Ağaç A.Ş Üretim Lojistik Müdürü Abdulcebar Özdemir, Satın Alma Müdürü  Murat Cırık, Satın Alma Şefi Şükrü Ünlü, Üretim Lojistik Şefi Ali Burak Uluşahin  ve  Satın Alma Personeli Mesut Erçin bir hafta boyunca ilçede sektör üreticileriyle görüşerek, saha çalışması yapacak.