Başkan Mahmut Badem; “Zafer inananlarındır”

25 Haz 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem 24 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, zafer inananlarındır vurgusunu yaptı. Başkan Mahmut Badem; “Türkiye; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan seçildiği, yeni döneme başladı.  Bu zafer Türkiye’nin zaferidir. Güçlünün yanında değil, halkının yanında olduğu için, sadece Türkiye´de değil dünyanın her köşesinde mazlumların ve mağdurların yanında yer alan, adalet, özgürlük, demokrasi, ekonomik refah ve kalkınma yolundaki çalışması ve başarısı ile kıvanç duyduğumuz Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yeni dönemde başarılar diliyorum. Halkımız bu seçimde  AK Parti'nin geçmiş dönem politikalarına, ekonomik performansına, sağladığı istikrar ve kalkınmanın devamını istediğini net bir şekilde göstermiştir.  24 Haziran seçimleri Türkiye’nin yeniden diriliş ve 2023 yolunda hedeflerine adım adım ulaşma günüdür. Seçim kampanyası boyunca bıkmadan yorulmadan imanla ve inançla çalışmalarını yürüten tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.