Demirdere 4. Erik ve Kiraz Festivali Yapıldı

02 Tem 2018

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla Demirdere 4. Erik ve Kiraz Festivali yapıldı. Festivale ilgi büyüktü.

Bu yıl 4.’sü yapılan Demirdere Erik ve Kiraz Festivali, Pazar günü Demirdere Mahallesi şenlik alanında gerçekleşti. Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, meclis üyeleri, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ve çevre mahallelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Zeybek ekiplerinin gösterileriyle başlayan festivalde, Fatoş Kadıoğlu, Sevgi Petek ve İzmir’in Ferdi Tayfur’u olarak tanınan Ahmet Durmuş birbirinden güzel şarkı ve türküler seslendirirken, Komedi Dans Üçlüsü’nün performansı katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, yaptığı konuşmada yöre ürünlerinin tanıtılması amacıyla bu tarz organizasyonlara önem verildiğini belirtti.