15 Temmuz İçin Hazırlıklar Tamamlandı

11 Tem 2018

Ödemiş Belediyesi; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklarını tamamladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci yıl dönümü programı, Ulus Meydanı’ndaki park düzenleme çalışması nedeniyle bu yıl 125.Yıl Kültürpark’ta yapılacak. 15 Temmuz Pazar akşamı saat 21:00’den itibaren başlayacak programda kuran tilaveti, halk oyunları gösterileri yer alırken Ödemişli Türk Halk Müziği’nin duayen isimlerinden Bedia Akartürk programda yer alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa hitabı canlı olarak verilecek. Gece yarısı tüm yurtta olduğu gibi Ödemiş’te de sela okunacak.  Program boyunca katılımcılara, çay, su, kar helvası, çorba gibi çeşitli içecek ve yiyecekler ikram edilecek.  Program kapsamında, Kültürpark’ta  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergisi açılacak.