Başkan Mahmut Badem, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

21 Tem 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne atanan  Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Fatma Seniha  Nükhet Hotar, 15 Temmuz 2018 tarihinden itibaren yeni görevinde hizmet veriyor. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Sohbet şeklinde geçen ziyarette Başkan Mahmut Badem; "Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne atanan önceki dönem Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Prof. Dr. Nükhet Hotar hanımefendiyi tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Kentimize hizmet ederken kamu kurum ve kuruluşlarıyla olduğu kadar üniversitelerimizle de işbirliği içinde çalışıyoruz. Dokuz Eylül Üniversitesi ile  de çalışmalarımız devam edecek " dedi.