Ödemiş Belediyesi Kültür Sanat Hobi Kursları Başlıyor

30 Tem 2018

Ödemiş Belediyesi kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen hobi kursları 01 Ağustos Çarşamba gününden itibaren başlıyor. Kayıtlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından alınmaktadır.

Ödemiş Belediyesi bünyesinde çalışmaları sürdüren Türk Halk Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Korosu, gitar ve halk oyunları branşlarındaki kursların yeni dönem çalışmaları başlıyor. Yaş sınırlaması olmayan kursların kayıtları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır. Katılımcıların Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden alacakları ilgili formu doldurarak, meclis kararına göre bir dönem boyunca geçerli olmak üzere belirlenen 22 TL ödemesi gerekmektedir. Ege Üniversitesi Konservatuarı öğretim görevlileri tarafından verilen eğitimler genelde hafta içi akşam saatlerinde 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kurs Merkezi’nde yapılırken, halk oyunları kursu Kültür Merkezi binasında yapılıyor. Temmuz ayında başlayan resim, pilates ve zumba kursları için de kayıtlar devam etmektedir.

Çalışma takvimine göre; Pazartesi ve Çarşamba Resim Kursu, Salı akşamları Türk Sanat Müziği Korosu, Çarşamba akşamları Halk Oyunları, Perşembe akşamları Türk Halk Müziği Korosu ve Cuma Gitar çalışmaları yapılmaktadır.