Başkan Mahmut Badem “Milletçe Devletimizin Yanındayız”

16 Ağu 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve meclis üyeleri ülke ekonomisine yapılan darbeye karşı dolar bozdurdu.

Başkan Mahmut Badem, meclis üyeleri ile birlikte Halk Bankası’nda dolar bozdurarak, milletçe devletimizin yanındayız mesajını verdi.      Halk Bankası Müdürü Ali Orhan ile sohbet eden Başkan Mahmut Badem ve meclis üyeleri; “Ülke ekonomisine yapılan darbeye karşı Ödemiş Belediye Başkanı ve meclis üyeleri olarak bizlerde dolar bozdurarak, katkı sağlamaya çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletçe devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Belediye olarak gerekli tasarruf tedbirlerini de aldık. İşletmelerimizde yerli içecekler satarak, tepkimizi göstermeye devam edeceğiz” dedi.