Başkan Mahmut Badem’den, Beş Mahalleye Tarımsal Sulama Müjdesi

17 Ağu 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Cumhuriyet tarihi boyunca hiç tarımsal sulama olmamış beş mahalle için ödenek çıktığını belirterek, ihalenin önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, tarım ve hayvancılık kenti olan Ödemiş’te tarımsal sulamanın önemi vurgulayarak; “Üreticimize her konuda destek veriyoruz” dedi. Başkan Badem; “Ödemiş, ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalı bir kent. Üreticilerimize destek olma konusunda üretim yolları açıyoruz, tarımsal sulama yapıyoruz. Cumhuriyet tarihi boyunca hiç tarımsal sulama olmamış Köfündere, Orhangazi, Yeşilköy, Uzundere ve Kerpiçlik gibi mahallelerimizde tarımsal sulama için ödeneğimiz çıktı.  İhalesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Tarımsal sulama olmayan yerlerde üreticimiz 2 inç suyu bir saatte 35 TL ödüyor. Belediyemiz tarafından tarımsal sulama yapılan yerlerde ise 4 inç su için saatte 5 ila 8 TL ödüyor. Üreticimize bu şekilde destek vererek, refah seviyesinin artmasını sağlayacağız” dedi.