Ödemiş Belediyesi Resim Kursu’nun Sergisi Açıldı

07 Eyl 2018

Ödemiş Belediyesi bünyesinde düzenlenen resim kursu katılımcılarının yaptığı resimler sergilendi.

İlçenin kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim kursu katılımcılarının sergi açılışı 7 Eylül Cuma günü gerçekleşti. Başkan Yardımcısı Selahattin Kundak, Meclis Üyesi Erdal Başer, daire müdürleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılışta Resim Öğretmeni Emine Bayındır, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Emine Bayındır; “17 yıldır Belediye bünyesinde resim kursu veriyorum. Kursun açıldığı günden bu yana derslere devam eden kursiyerlerimiz var. Artık aile gibi olduk. Kursa katılan ve Güzel Sanatları kazanan öğrencilerin olduğunu görmek bizleri  mutlu ediyor, gururlandırıyor. Belediye Başkanımız Mahmut Badem ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra kursiyerlere başarı belgesi verilerek, sergi gezildi. Hükümet Meydanı yan tarafında (eski belediye yeri) açılan sergi 10 gün boyunca açık kalacak.