Orhangazi Mahallesi'nde Sulama Suyu Sondajı Tamamlandı

18 Eyl 2018

Ödemiş Belediyesi tarafından sulama suyu yetersiz mahallelerde yapılan sondaj çalışmaları hızla devam ederken, Orhangazi Mahallesi'ndeki çalışma tamamlandı.

Ödemiş Belediyesi'nin tarımsal sulamaya destek çalışmaları kapsamında yapılan sulama suyu yetersiz 5 mahallede sondaj çalışmaları yapıyor. Başkan Mahmut Badem ve ekibi çalışmaları yerinde inceleme yaparak, vatandaşlarla görüşüyor. Orhangazi mahallesindeki çalışmaların tamamlandığını ifade eden Başkan Mahmut Badem; "Üreticilerimizin yanında olmaya, destek olmaya devam ediyoruz. Yaşamını tarım ve hayvancılıkla sürdüren kırsal mahallelerdeki şartları iyileştirmek amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Sulama suyu bulunmayan Köfündere, Yeşilköy, Uzundere, Kerpiçlik ve Orhangazi mahallesinde sondaj çalışmalarımız var.  Orhangazi mahallesindeki çalışmalarımız tamamlandı. Yeşilköy'de çalışmalar devam ediyor. Üreticimiz bundan böyle uygun fiyata sulama suyu kullanabilecek" dedi.