Çaylı Rahvan At Yarışları Pazar Günü Yapılacak

01 Eki 2018

Ödemiş Belediyesi ve Çaylı Rahvan Atları Binicilik ve Yetiştiricilik Spor Kulübü Derneği’nin katkılarıyla 07 Ekim Pazar günü Çaylı’da Rahvan At yarışları düzenlenecektir.

Geleneksel spor dallarımızdan olan rahvan at yarışlarının gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla ilçede rahvan at yarışları düzenlenmektedir. 07 Ekim Pazar günü Çaylı’da  33.‘sü yapılacak olan yarışlar için hazırlıklar sürüyor. Pazar günü saat 10:00’dan itibaren başlayacak yarışlar;  Baş, Baş Altı, Büyük Orta, Küçük Orta, Deste, Dörtlü Tay, Üçlü Tay, İthal A ve İthal B olmak üzere 9 kategoride düzenlenecek. Yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların gelmesi bekleniyor. Tertip komitesi ise Hüsnü Tokatlı, İsmail Güçlü, Adnan Burgaz, Ramazan Katırcıoğlu, Nuri Güler ve H.İbrahim Kirazlı’dan oluşuyor.