Geç Kalmayın !

10 Eki 2018

Ödemiş Belediyesi, İmar Barışı’ndan yararlanmak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunuyor. Son Gün 31 Ekim.

Ruhsatsız veya ruhsata aykırı imarsız yapıların kayıt altına alınacağı, mülkiyet sorunu nedeniyle arsa gözüken yapıların resmi olarak elektrik, su bağlatamama gibi sıkıntıların önüne geçileceği İmar Barışı’nda son gün yaklaşıyor. 31 Ekim tarihinin son gün olarak duyurulduğu İmar Barışı, 2018 yılından önce yapılmış ruhsata aykırı imarsız yapılar, kat adeti, metrekare gibi herhangi bir şarta bakılmaksızın bu kapsam içerisinde yer alıyor. Ödemiş Belediyesi konuyla ilgili özel bir bölüm oluşturarak vatandaşlara yardımcı oluyor. Belediye Hizmet Binası bodrum katında oluşturulan 6 kişilik birim, vatandaşların e-devlet üzerinden müracaatlarını yapmaları konusu gibi birçok konuda destek sağlıyor. İmar Barışı konusunda Ödemiş Belediyesi’ne bugüne kadar 2 bin yüz kişiye yardımcı olundu. 31 Ekime kadar yapılacak müracaatlarla vatandaşların yapıları ruhsat altına alınacak.