Ödemiş Belediye Çalışanlarından Kızılay’a Destek

24 Eki 2018

Ödemiş Belediyesi çalışanları Türk Kızılay’ına destek kapsamında 25 ünite kan bağışı ve 3 kişi organ bağışında bulundu.

Ödemiş Belediyesi Türk Kızılay’ına destek olmak amacıyla belirli periyotlarda kan bağışı kampanyası çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün Belediye hizmet binası giriş katında düzenlenen kan bağışına daire müdürleri ve çalışanlar destek verdi. Bağışta bulunmak isteyenlere, ilk olarak  Doktor İbrahim Karaca ile görevli personel nezdinde testler ve kontroller yapıldı. Testler sonucunda bazı kişiler kan veremezken, 25 çalışan kan bağışında bulundu. Türk Kızılay yetkileri, belediye bünyesinde düzenlenen kan bağışına destek verenlere teşekkür etti. Ayrıca 3 belediye çalışanı İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen organ bağışına destek oldu.