Ödemiş Belediyesi Tarımsal Sulamada Müjde Vermeye Devam Ediyor

14 Kas 2018

Üreticiye her konuda destek olmaya çalışan Ödemiş Belediyesi, tarımsal sulama için müjde vermeye devam ediyor. Başkan Mahmut Badem, Uzundere Mahallesi’ndeki sondaj çalışmalarının tamamlandığı ifade etti.

Ödemiş Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara destek olmak amacıyla çalışmalarını hızla sürdürüyor. Üretim yollarının açılması ya da düzenlemesi çalışmaları devam ederken her geçen gün farklı bir mahallede sulama sondaj çalışmaları tamamlanıyor. Uzundere Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mahmut Badem; “İnsanımızın yaşadığı yerde mutlu olması için imkanlarımız doğrultusunda hizmet ediyoruz. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla uzun yıllardır sulama suyu bulunmayan kırsal mahallerimizde sondaj çalışmaları yapıyoruz. Uzundere  mahallemizde çalışmalar tamamlandı. Üreticimiz bundan böyle su sıkıntısı yaşamayacak” dedi.