Başkan Mahmut Badem; "Çevreye Duyarlı Çocuklarımızla Gurur Duyuyoruz"

16 Kas 2018

Ödemiş Yanbastı Kardeşler Anaokulu öğrencileri topladıkları 40 kg atık pili Ödemiş Belediyesi yetkililerine teslim etti.  Başkan Mahmut Badem, "Çevreye duyarlı çocuklarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Çevre ve insan sağlığı için büyük tehdit oluşturan atık pillerin doğaya karışmasını önlemek amacıyla Yanbastı Kardeşler Anaokulu 5 yaş gurubu öğrencileri topladıkları atık pilleri Ödemiş Belediyesi'ne teslim etti. Kültür Merkezi'nde öğrencilerle biraraya gelen Belediye Başkanı Mahmut Badem; "Tabiat hepimizin yaşadığı ortamdır ve biz onu korumak zorundayız.Atık pillerin doğaya verdiği zararı hepimiz biliyoruz.  Çocuklarımızın bunu küçük yaşta öğrenmelerini ve uygulamaya teşvik eden tüm öğretmenlerimizi  kutluyorum. Çevreye duyarlı çocuklarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

Minik öğrenciler tarafından toplanan 40 kg atık pil, Ödemiş Belediyesi yetkililerince Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) yetkililerine teslim edilecek.