Bademli Sokak Sağlıklaştırma Projesi Hızla İlerliyor

19 Kas 2018

Ödemiş Belediyesi tarafından yapılan Bademli Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nde sona yaklaşıldı. Başkan Mahmut Badem, çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla görüştü.

Tarihi değerleri ve konumu bakımında Ödemiş’in önemli bölgelerinden olan Bademli’de Sokak Sağlıklaştırma Projesi uygulanıyor. 50 parselde uygulanan proje kapsamında; elektrik ve telefon kablolarının düzenlenmesi, yol kaplaması, binaların çatı, bahçe duvarı gibi cephe iyileştirmeleri yapılıyor.  Proje çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mahmut Badem; “Bademli mahallemizin de Birgi, Bozdağ veya Gölcük gibi turizme açılması için çalışmalar yapıyoruz. Valiliğin desteği ile uygulanan Bademli Sokak Sağlıklaştırma projemizin %95’i tamamlandı. Çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını planlıyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde incelerken, sokakta yaşayanlarla da görüştük. Mahalle sakinlerinin görüşlerine yer vermeye özen gösteriyoruz. Genel anlamda değerlendirdiğimizde mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan memnuniyetleri ifade ediyor” dedi.