Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

23 Kas 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.  Başkan Mahmut Badem mesajında; "Öğretmenlerimiz, çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vererek, geleceğimizi inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesiyle mümkündür. Öğretmenlerimizin iradesi ve bilgisi ile geleceğimizi çocuklarımıza, gençlerimize güvenle emanet edebileceğimize inancım tamdır. Bu vesile ile çocuklarımızın vatan ve millete faydalı bir şekilde yetişmesinde, geleceği için doğru kararlar vermesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakârlığı gösteren tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum" dedi.