"Taşların Hikayesi" Sergisi Açıldı

25 Kas 2018

Ödemiş Belediyesi’nin katkılarıyla  düzenlenen emekli bankacı Aysen Uşarer tarafından hazırlanan Taşların Hikayesi konulu sergi açıldı. Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi’nde açılan sergide birçok obje yer alıyor.

Taşların Hikayesi konulu taş boyama sergisinin açılışı  Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, Başkan Yardımcıları Sibel Özbudak ve Selahattin Kundak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gengörü ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. Hobi olarak çalışmalarına başladığı belirten Aysen Uşarer, taşlarının enerjisine inandığını belirtti. Başkan Mahmut Badem; “Sanatın her alanındaki çalışmalara destek vermeye özen gösteriyoruz. Belediyemiz bünyesinde açılan birçok kursu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütüyoruz. Önümüzdeki günlerde de yeni kurslarla sizleri buluşturacağız ”dedi. Daha sonra sergi gezildi. Sergi 02 Aralık 2018 tarihine kadar açık kalacak.