Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

03 Ara 2018

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Mahmut Badem; "Engelli vatandaşlarımızın sorunları, yalnızca kendilerinin değil; ailelerinin, çevrenin, toplumun, yerel yönetimlerin kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak, sosyal gereksinimlerini karşılayacak hizmetlerin sunulduğu bir kent oluşturmak için çalışıyoruz. İlçemizde faaliyet gösteren iki derneğin çalışmalarına destek olmak amacıyla yer tahsis ederek, görevli personel ihtiyaçlarını karşıladık. Kentin farklı bölgelerinde her engelli gurubunun rahatça kullanacağı oyun gruplarını hizmete sunduk. Akülü tekerli sandalyelerin şarj edilebilmesi için şarj cihazları hizmet veriyor.  Sosyalleşen, üreten mutlu bireyler olarak yaşamalarını sağlamak için kurslar düzenliyoruz. Yapılan etkinliklerde fırsat buldukça yanlarında olmaya çalışıyoruz. Kısacası hayatı paylaşmak için engel tanımıyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da yaşamın her anında onların yanında olmaya, ihtiyaçlarını karşılamaya ve yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" dedi.