Başkan Mahmut Badem’den Yeni Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

25 Ara 2018

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ziraat Odası Başkanlığı’na seçilen Mehmet Dinlenmez’i ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Dinlenmez’e hayırlı olsun ziyaretine meclis üyeleri de katıldı. Mehmet Dinlenmez’e yeni görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Tarım ve hayvancılık kenti olan ilçemizde üreticilerimize ve çiftçilerimize her koşulda destek vermeye çalışıyoruz. Yaklaşık 400 km üretim yolu açtık. Sulama suyu sondaj çalışmalarıyla suyu üreticimize en uygun fiyata vermeye çalıştık.  Sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmeyi de önemsiyoruz. Bu bağlamda Ziraat Odası ile birlikte ilçe ekonomisine getiri olan çalışmalarda hep birlikte olacağız. Aynı zamanda parti yönetim kurulu üyemiz olan Mehmet Dinlenmez’in oda başkanlığında da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Dinlenmez, ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, teşekkür etti.