Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Başkan Adayını Konuk Etti

09 Oca 2019

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti Belediye Başkan adayı Münir Bezmez’i konuk etti. Başkan Adayı çalışmalarına ilk olarak belediye çalışanlarını ziyaret ederek başladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan adayı Münir Bezmez, Belediye Başkanı Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. Sohbet ortamında geçen ziyarette, genel olarak çalışmalar değerlendirildi.  Belediye Başkanı Mahmut Badem, partimizin adayı Münir Bezmez’i kutluyorum. Kendisine çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Başkanımız ve teşkilatımızın her kademesinde çalışan arkadaşlarımızla başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.  Daha sonra Başkan Mahmut Badem ve AK Parti Belediye Başkan adayı Münir Bezmez belediye çalışanlarını ziyaret etti.