Kadın Yaşam Merkezi’nde Sona Gelindi

28 Oca 2019

Ödemiş Belediyesi tarafından hanımlar için özel olarak projelendirilen Kadın Yaşam Merkezi yakında hizmete sunuluyor. Sauna, yüzme havuzu, spor alanı ve kurs alanları bulunan merkez, kadınların en çok tercih ettiği yer olacak.

Ödemiş Belediyesi tarafından İnönü Mahallesi’nde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’nde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Mahmut Badem ve daire müdürleri açılış öncesi çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Mahmut Badem; “Ödemiş’te çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Kadınlarımızın çocuklarıyla birlikte kaliteli vakit geçirebileceği bir merkez hizmete sunuyoruz. İçinde yüzme havuzu, sauna, spor alanları, kurs alanları, kafeteryası bulunan bu merkezde çocuklar için de özel alanlar yer alıyor.  Bodrum ve iki katlı olmak üzere hizmet verecek merkezde hazırlıklarımız tamamlanmak üzere. Açılışı önümüzdeki günlerde bir törenle gerçekleştireceğiz” dedi.