Ödemiş Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Toplantısı Yapıldı

05 Şub 2019

Ödemiş Belediyesi Şubat ayı olağan toplantısı 04 Şubat Pazartesi akşamı Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında yapıldı. Gündemde yer alan 12 ve 2 ek gündem madde  oybirliği ile karara bağlandı.

Belediye Hizmet Binası Meclis salonunda yapılan toplantıda gündem maddelerinin 10’u ilgili komisyonda alınan karara göre onaylanırken, diğer maddelerde ilgili komisyonda görüşülmesi amacıyla havale edildi. Başkan Mahmut Badem, dilek ve temenniler bölümünde belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ödemiş Belediyesi’ne Yeni Bir Başkan Yardımcısı Atandı

Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü olarak görev yapan Ufuk Kızıler, boş bulunan 1. Derecelik Başkan Yardımcısı kadrosuna atandı.

Konaklı Deve Güreşleri Pazar Günü Yapılacak

Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Deveciler ve Deve Güreşi Sevenler Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliği ile her yıl düzenlenen Geleneksel Konaklı Deve Güreşleri 10 Şubat Pazar günü yapılacak.

Serpil Yanbastı Kreş ve Gündüz Çocuk Bakım Evi Açılıyor

Yanbastı Ailesi tarafından Ödemiş Belediyesi’ne bağışlanan Umurbey Mahallesindeki ev Kreş ve Gündüz Çocuk Bakım Evi olarak düzenleniyor. Restorasyon çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Başkan Mahmut Badem, binanın Kreş ve Gündüz Çocuk Bakım Evi olarak hizmet vereceğini söyledi.