Nihat Zeybekçi Ödemiş Belediyesi Çalışanlarını Ziyaret Etti

27 Şub 2019

Cumhur İttifakının İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi Ödemiş ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Mahmut Badem ve belediye çalışanlarını ziyaret etti. İlk olarak merkez hizmet binasına gelen Nihat Zeybekçi’yi, Başkan Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Ak Parti İlçe Başkanı Şerif Delibalta, Cumhur İttifakının Ödemiş Belediye Başkan Adayı Münir Bezmez ve partililer tarafından karşılandı. Belediye çalışanlarını ziyaret ederek, sohbet eden Nihat Zeybekçi, daha sonra belediye şantiyesinde işçi personele buluştu.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “2014 de göreve geldiğimizde belediye çalışanlarımız 3 ay geriden maaş alıyordu. Söz vermiştik, çalışanımızın alnının teri kurumadan emeğini karşılığını alması için. Sözümüzü tuttuk. Her ay maaşınızı zamanında almanız için gayret gösterdik.5 yıldır da maaşlar zamanında ödendi.  Geriye dönük iki yıllık sosyal haklarınız vardı. Hepsini tamamladık sayılır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın taşeron çalışanlarını kadroya alacağız sözünü yerine getirdik. En kısa zamanda da sendikalı olacaksınız. Hükümetin verdiği süre sonunda toplu sözleşmeye hazır hale geleceksiniz. Dönemimiz bitmeden sendikalı olmanızı sağlayacağız” dedi.

Cumhur İttifakının İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi konuşmasında; “ Belediyecilik, doğrudan milletin temas ettiği yerlerdir. Bu güne kadar başarıyla getirdiniz. Mahmut bey kardeşim bu güne kadar bu şehre dar imkanlarla, kısıtlı araçlar gereçle, elinden geldiğince, sizleri  de mağdur etmeden hizmet etmeye çalıştı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Ben de 24 Haziran’da aynı kararı verdim, seçime girmedim, milletvekili olmadım. Yenilenmek istedim. Mahmut Başkanımız da kendisi talep ederek bunu gerçekleştirdi. Eminim bu şehre bu ülkeye hizmet etmeye devam edecektir. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik. Sizlerle beraber 31 Mart’tan sonra memleketimize milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.