Vergi Dairesi Müdürü ve Çalışanlar Belediye Başkanı Mahmut Badem’i Ziyaret Etti

28 Şub 2019

Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı ve ekibi, Vergi Haftası nedeniyle Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti.

Verginin önemini toplumun her kesimine anlatılması, mükelleflerin  bilinçlendirilmesi amacıyla kutlanan vergi haftası, bu yıl 30. kez kutlanıyor. Ödemiş’teki kutlama ziyaretleri kapsamında Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı ve ekibi Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i  makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Mahmut Badem vergi bilinci ve kültürünün önemine değinerek; “Görevimizin süresince toplanan vergilerden gelen payları en verimli şekilde değerlendirmeye çalıştık. Ekonomimizin lokomotifi olan vergi gelirlerini toplayarak ülkemizin mali ve sosyal yapısına katkı sağlayan Vergi Dairemize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Vergi Dairesi Müdürü Ümit Ağdacı tarafından Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’e yaka kokartı takılarak, çiçek takdim edildi. Sohbet ortamında geçen ziyarette, verginin önemi hakkında bilgiler paylaşıldı.