Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş Göreve Başladı

10 Nis 2019

31 Mart Yerel Seçimlerimde Ödemiş Belediye Başkanı seçilen Mehmet Eriş, 10 Nisan Çarşamba günü yapılan devir teslim töreniyle görevi devraldı. Atatürk Anıtına çelek sunulmasının ardından belediyede yapılan devir teslim törenine siyasi parti başkanları, eski ve yeni meclis üyeleri, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Mehmet Eriş, görevi devreden Mahmut Badem birbirlerine teşekkür ederek, çiçek verdi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş; "Bugün tarihi bir gün. Ödemişe yakışan anları yaşadık. 2014-2019 döneminde Ödemiş'e hizmet eden Başkan Mahmut Badem ve meclis üyeleri arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu makamlara alkışlarla gelinmeli alkışlarla gidilmeli. Ödemiş'e yakışan budur. Bizler gönülleri kazana kazana geleceğiz dedik ve buradayız. Biz büyük bir aileyiz. Sadece bize oy verenlerle değil, 86 bin oy veren herkesle büyük bir aileyiz ve eşit hizmet edeceğiz. Ödemiş'in geleceğine hep birlikte sahip çıkacağız" dedi.

Mahmut Badem, yeni başkan Mehmet Eriş ve yeni yönetimi kutlayarak, başarılar diledi.