Ödemiş Belediyesi’nde 2019-2024 Döneminin İlk Encümen Toplantısı Yapıldı

17 Nis 2019

Yerel seçimlerin ardından yeni oluşan ve belediyelerin önemli karar organlarından biri olan Belediye Encümeni ilk toplantısını 17 Nisan Çarşamba günü yaptı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş başkanlığında yapılan toplantıya encümen üyesi olarak seçilen meclis üyesi Ufuk Aykol, Tahir Balban, Gökhan Kara, görevli daire müdürlerinden Yazı İşleri Müdürü Şerafettin Zigoş, Mali Hizmetler Müdürü Nedim Öztürk, Park ve Bahçeler Müdürü Seher Gözlü ile Başkan Yardımcısı M.Şevket Akgün katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “Çalışma arkadaşlarımızla uyum içinde çalışarak, Ödemiş için önemli ve güzel kararları alacağımız bir dönem olacağına inanıyorum” dedi. 39 gündem maddesinin yer aldığı ilk encümen toplantısında daire müdürlüklerinden gelen yazılara göre; kiralar, ecrimisiller ve talepler gibi konular görüşülerek karara bağlandı.