Ödemiş Belediyesi'nden 23 Nisan Şenliği

22 Nis 2019

Ödemiş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Yeni Salı Pazarı Parkı'nda yapılacak etkinliklerde; çocuklara özel oyun alanları, sergiler ve  gösterilere yer verilirken, çocuklara özel basketbol turnuvası düzenlenecek.

Ödemiş Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 99. yılında çocuklara bayram tadında bir şenlik düzenliyor. Salı Pazarı Parkı'nda yapılacak etkinlikler 23 Nisan Salı günü saat 13:00'de başlayacak. Çocuk oyun grupları, çizgi film kahramanlarının maskotları, palyaçolar, yüz boyama gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra geleneksel çocuk oyuncakları, Deneme Bilim Merkezi ve Ödemiş Belediyesi Çocuk kursiyerlerinin hazırladığı resim sergileri de  yer alacak. Ayrıca çocuklara özel basketbol turnuvası yapılacak.  Etkinlik gün boyu devam ederken, akşam saat 21:30'da 50. Yıl Ortaokulu ve Kaymakçı Türk Hava Kurumu Ortaokulu öğrencilerinin müzik grupları konser verecek.

23 Nisan Salı günü, 125. Yıl Kültürpark'ta hizmet veren İlkkurşun Ekspresi treni de gün boyu ücretsiz olarak hizmet verecek.