İYİ Parti’den Başkan Eriş’e Tebrik Ziyareti

27 Nis 2019

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı A.Müsavat Dervişoğlu ve ekibi Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e tebrik ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı A.Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İlçe Teşkilat Başkanı Güven Kılıç, meclis üyeleri ve parti üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret ederek, kutladı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı A.Müsavat Dervişoğlu  yaptığı konuşmada; “Neticesini bildiğimiz sonucu yaşadık. Seçimlerden sonra tebrik ziyaretinde bulunacağıma söz vermiştim.  Yanında olmaktan her zaman bulunmaktan gurur duyuyorum. Birbirimizin yabancısı değiliz. Memleketimizde taş üstüne taş koymuş herkesin  her zaman yanındaydık. Başkanımızı da daha önceden tanıyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Mehmet Eriş; “Destekleriniz için il başkanımıza, yöneticilerimiz çok teşekkür ederiz. Geçen hafta da Ankara da İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’i  ziyaret ettik. Çok keyifli bir sohbet oldu. Güzel bir aile olduk. Bu ortamı hazırlayan sizlere çok teşekkür ederiz. Buraya gelirken de birlikte geldik. Katkı sunan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.