Ödemiş Belediyesi Ramazanda 4 bin Kişiye Sıcak Yemek Verecek

06 May 2019
3052 defa

Ödemiş Belediyesi, Ramazan ayında her gün 4 bin kişinin birlikte iftar yapacağı çadırlarını hazırladı. İlçe merkezinde 5 ayrı mahallede iftar çadırı kuruldu.

Ödemiş Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan yaşamaları için gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı. Genel temizliğin yanı sıra cami ve ibadethanelerin temizliği yapıldı. Bu yıl kent merkezinde 5 ayrı mahallede iftar çadırları kurularak, günde 4 bin kişiye yemek verilecek. Hükümet Meydanı, Perşembe Pazarı, İrfanlı Cami yanı, Tekstil mevki ve Gençlik Caddesi Emin Başaranbilek Parkı’nda kurulan iftar çadırlarında her gün hayırseverlerin katkılarıyla hazırlanan sıcak yemek verilecek.   İftar çadırlarında hazırlanan menü; protein, vitaminler ve kalori olarak dengeli ve sağlıklı beslenmeye uygun bir şekilde oluşmasına özen gösterilecek. Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “Tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutlar, barış ve kardeşlik getirmesi dilerim. Bu yıl da hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla hazırlanan ve belediyemiz tarafından organize edilen iftar çadırlarında hemşehrilerimizle biraraya geleceğiz” dedi.

İftar çadırlarına katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşların İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Ödemiş Belediye Başkanlığı


Adres: Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd.

No:14 Ödemiş / İZMİR


Telefon : (0 232) 544 90 97

Faks      : (0 232) 545 12 69

Site İçi Arama