CHP İl Başkanı Yücel’den Başkan Eriş’e Ziyaret

11 May 2019

CHP İzmir İl başkanı Deniz Yücel, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’i makamında ziyaret ederek kutladı.

CHP İzmir İl başkanı Deniz Yücel  ve il yöneticileri, seçimlerin ardından yaptıkları ziyaret kapsamında Ödemiş’e geldi. Başkan Mehmet Eriş’i makamında ziyaret eden İl Başkanı Deniz Yücel; “ Sayın Başkanımızı Ödemiş’i özlemiş olduğu Cumhuriyet Halk Partili sosyal bir belediyecilikle bir araya getirdiği için kutluyoruz, başarılar dileriz” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Eriş; “Seçim süreci boyunca İl Başkanımız ve yöneticilerimiz her zaman bize güç verdi, destek oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in tarımsal politikalarını destekleme yönünde açıklamaları burada oldu. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hep yanımızda oldu. O desteklerin sonunca buradayız. Her zaman desteği ile yanımızda olan il başkanımız ve yöneticilerimizin bize desteğini süreceğine inanıyorum. Bu desteğe layık olacak şekilde partimiz politikalarını ve verdiğimiz sözleri yerine getirmek, uygulamak, hayata geçirmek için çalışacağız. Biz büyük bir aileyiz. Bize güvenen yöneticilerimizin boynunu yere eğdirmeyeceğiz” dedi.