Ödemiş Belediyesi’nden Gaziler ve Şehit Yakınlarına İftar Yemeği

13 May 2019

Ödemiş Belediyesi tarafından şehit aileleri ile gaziler ve yakınlarına iftar yemeği verildi. Yemeğe yaklaşık 550 kişi katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, şehit yakınları ile gaziler ve aileleriyle iftar yemeğinde biraraya geldi. Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, Ödemiş Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve aileleri katıldı. İftar sonrası Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selahattin Aktaşoğlu teşekkür konuşması yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Eriş yaptığı konuşmada; “Uzaklara gönderdiğiniz evlatlarınızın anısına saygıyla eğliyoruz. Hepimizi evladınız olarak kabul etmenizi diliyoruz.  Vatanın bölünmez bütünlüğü için, ezanın dinmemesi, bayrağın inmemesi, milletin bölünmemesi için  Çanakkale’den bu yana Kıbrıs’ta, Afganistan’da şu an Suriye’de savaşarak, savaşın yalnız vatan uğruna değil dünyanın her yerinde verilen görevi yerine getirmeyi kutsal bir görev sayan tüm şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.